Nega obraza GOLD GLOW (sijoča koža, anti age) 

127€ (120 minut)


Napredni pristopi, ki vam pomagajo, da vaša koža izgleda prenovljena, glede na individualne problematike posameznika. Po natačni analizi kože in pogovoru, sledi encimski ali kemijski piling, serum z aktivnimi učinkovinami, maska prilagojena vaši koži in njenim potrebam. Koža je prenovljena z razstrupljevalno masažo, hidracijo, ki pripomoreta k pomirjanju razdražene kože in povečanju mikrocirkulacije, kar omogoča nastanek novih kolagenskih vlaken. Rezultat je bolj mehka, gladka, napeta in prenovljena polt z zdravim sijajem.

Nega obraza proti hiperpigmentacijam

89 - 125€ (75 minut)


Celoten potek nege in uporabljenih produktov temelji na preprečevanju nastajanja novih pigmentacij in izboljšanje stanja obstoječih. Proces zavzema 6 tretmajev, kjer je nujna tudi uporaba določenih izdelkov v domači uporabi. Postopek je prijeten, rezultati pa so v večini primerov vidni le po nekaj terapijah.

Nega obraza individualno glede na problematike

75 - 145€ (120 minut)


K vsakemu obrazu pristopamo individualno in se lotimo vsake problematike posebej, natačno in efektivno. Nega se prilagodi potrebam kože, kjer so posledično vidni tudi večji rezultati.

Oblikovanje obrvi

25 - 37€ (45 minut)


Obrvi oblikujemo prilagojeno vsakemu posamezniku, brez šablon. Določi se oblika, obrvi se pobarva z obstojno barvo, sledi oblikovanje z voskom, akupresurna masaža, puljenje, nanos korektorja in senčila. Po končanem tretmaju vas izobrazimo o pravilni negi obrvi.

Barvanje trepalnic

10€ (15 minut)


Temne trepalnice vam ustvarijo kontrast in vam ponudijo bolj sijoče učke.

Keratinsko vihanje trepalnic

45€ (60 minut)


Keratinsko vihanje trepalnic je hiter, neboleč postopek, ki trepalnice optično podaljša, uviha in ojača s keratinom. Omenjena metoda je primerna tako za močne kot šibke trepalnice. Ne poškoduje naravnih trepalnic in ne zahteva dodatne nege.