Nega obraza GOLD GLOW (sijoča koža, anti age) 

127€ (120 minut)


Napredni pristopi, ki vam pomagajo, da vaša koža izgleda prenovljena, glede na individualne problematike posameznika. Po natačni analizi kože in pogovoru, sledi encimski ali kemijski piling, serum z aktivnimi učinkovinami, maska prilagojena vaši koži in njenim potrebam. Koža je prenovljena z razstrupljevalno masažo, hidracijo, ki pripomoreta k pomirjanju razdražene kože in povečanju mikrocirkulacije, kar omogoča nastanek novih kolagenskih vlaken. Rezultat je bolj mehka, gladka, napeta in prenovljena polt z zdravim sijajem.

Nega obraza proti hiperpigmentacijam

77€ (75 minut)


Celoten potek nege in uporabljenih produktov temelji na preprečevanju nastajanja novih pigmentacij in izboljšanje stanja obstoječih. Proces zavzema 6 tretmajev, kjer je nujna tudi uporaba določenih izdelkov v domači uporabi. Postopek je prijeten, rezultati pa so v večini primerov vidni le po nekaj terapijah.

Atravmatsko čiščenje

75€ (90 minut)


Je primeren za vse tipe kož kot začetni postopek, saj z njim pripravimo kožo za nadaljne posege (medicinska nega, mezoterapija, laser in drugo). Nega je primerna za mastno kožo z razširjenimi porami, komedoni, aknami, problemaično in tudi občutljivo, suho kožo. Prednosti tega postopka so opazne spremembe, kot so zožanje por, pomirjanje vnetih sprememb na obrazu, koža je gladka in sijoča. Hkrati je postopek edinstven zaradi atravmatičnega pristopa (brez vroče pare in stiskanja) in visokega antiseptičnega delovanja.

Nega obraza z japonskim pridihom

125 - 165€ (150 minut)


Obravnava posameznika je holistična, vse se prične z pogovorom, napitkom za izboljšanje metabolizma in kopeljo za noge z soljo iz mrtvega morja in eteričnimi olji. Obravnava se začne z aromaterapijo, kjer sledi nanos različnih učinkovin in produktov po japonski metodi nege obraza, akupresurna masaža v kombinaciji z refleksnoconsko masažo stopal in veliko drugih efektivnih in hkrati sproščujočih metod pomlajevanja in regeneracije tako kože kot telesa. Po končani obravnavi sledi topel napitek, da se v telesu ponovno vzpostavi ravnotežje.

Nega obraza individualno glede na problematike

72 - 120€ (120 minut)


K vsakemu obrazu pristopamo individualno in se lotimo vsake problematike posebej, natačno in efektivno. Nega se prilagodi potrebam kože, kjer so posledično vidni tudi večji rezultati.

Oblikovanje obrvi

25 - 37€ (45 minut)


Obrvi oblikujemo prilagojeno vsakemu posamezniku, brez šablon. Določi se oblika, obrvi se pobarva z obstojno barvo, sledi oblikovanje z voskom, akupresurna masaža, puljenje, nanos korektorja in senčila. Po končanem tretmaju vas izobrazimo o pravilni negi obrvi.

Barvanje trepalnic

10€ (15 minut)


Temne trepalnice vam ustvarijo kontrast in vam ponudijo bolj sijoče učke.

Keratinsko vihanje trepalnic

45€ (60 minut)


Keratinsko vihanje trepalnic je hiter, neboleč postopek, ki trepalnice optično podaljša, uviha in ojača s keratinom. Omenjena metoda je primerna tako za močne kot šibke trepalnice. Ne poškoduje naravnih trepalnic in ne zahteva dodatne nege.